Na een wat onrustige nacht vroeg opgestaan en vrolijk geworden door het zonnetje dat op  ons balkon schijnt. Naar de supermarkt Diá geweest voor een brood, helaas ging deze pas om 09.00 uur open, dus moest ik 25 minuten wachten. Heerlijk stokbroodje kunnen scoren, rustig ontbeten op het terras van ons appartement. Daarna met de auto naar de Lidl in Garrucha, veel boodschappen ingeslagen voor de hele week, het levensonderhoud is goedkoper in Spanje.  

In de middag naar het strand geweest heerlijk temperatuur van 26 °C, boekje lezen en in de zon gelegen helaas was de zee te onrustig en was het niet veilig genoeg om te gaan zwemmen, door schade en schande wijs geworden door een ervaring in Griekenland waar ik bijna het water niet uit kon komen door de sterke stroming. Ja een ezel stoot zich …….. Later in de middag bij het zwembad gelegen even paar baantjes gezwommen.  

Vanavond  heeft Ria lekker gekookt: broccoli, aardappels en kip, toetje van kwark en verse aardbeien na.