De volgende dag op weg naar Mojacar onze eindbestemming. Prachtige snelwegen in Spanje dus de reis verliep voorspoedig, ook omdat het niet druk op de weg was.  Rond 15.00 uur kwamen wij aan in Mojacar na enig oponthoud ontstaan door chaotische uitleg van onze contactpersoon Isabel in Mojacar. Door mij mevrouw Ratel later genoemd, veel praten weinig duidelijkheid.

Na uitleg over de aanrij route zijn we aankomen in het appartement. Het uitpakken kon beginnen, fijn om de auto weer leeg te hebben.

Trouwens, die parkeergarage hier is nog een dingetje, stijl naar beneden met twee haarspeldbochten, als je de bocht iets te ruim neemt moet je de hellingproef doen, niet echt relaxed. Dus voor het op pad gaan scherp blijven.  

’s Avonds heerlijk gegeten bij Cheers in Mojacar en aansluitend nog een afzakkertje genomen bij een kroeg om de hoek waar live-muziek was.