Vanmorgen om half acht vertrokken uit Deventer, iets later dan gepland omdat we toch meer in de auto moesten meenemen dan gedacht.

Uiteindelijk wel gelukt maar de auto zit nu echt propvol, en met systeem, hopelijk blijft dat zo.

Fantastisch weer vandaag, zonnig en ongeveer 18 graden, niet al te druk op de weg, in de Ardennen zelfs heel rustig. Twee keer gestopt , en kwamen er achter dat we met dit tempo om half twee al bij de STUDIO BEAUREGARD in Nancy, Frankrijk aanwezig zouden zijn, terwijl inchecken in verband met corona pas om 16.00 uur mocht plaatsvinden. Even niet goed gepland van ons beiden.

We hebben de auto geparkeerd bij de Bed and Breakfast en na even gesproken te hebben met de eigenaresse van de B en B zijn we lopend naar de binnenstad van Nancy gegaan. Gelukkig viel deze wandeling wel mee en hebben nog heerlijk op een terrasje gezeten in het zonnetje.

Na teruggekomen te zijn in de B en B lekker gegeten van onze zelf meegenomen pasta met groente. Daarna gedouched en op het bed plaatsgenomen om langzaam in te dutten na een paar bladzijden gelezen te hebben.

Bon soiree, buenes noches